teisipäev, 18. november 2014

sünnikaardilt

ASC (1.maja tipp) SKORPIONIS:
Teie käitumises on tunda pidevat valvelolekut ja valmidust tõrjuda kellegi rünnakuid, sageli lähtute põhimõttest, et parim kaitse on rünnak. Te võite ka arvata, et teid ei armastata piisavalt, millest siis ka mõningane mask ja liialdatud enesekontroll. 


Pluuto 12. majas: 
Teie alateadvus valitseb sageli Teie teadvuse üle. Teis varjul olevad alateadlikud energiad on äärmiselt tugevad ja võivad mõnikord Teid kummaliselt käituma panna. Kui aga oskate oma alateadlikke energiaid kasutada, siis võite olla väga edukas loomingulises tegevuses. 
See seis sümboliseerib nn "vana hinge" st. hinge, kes on paljude kehastumiste jooksul saanud rohkelt kõige erinevamaid kogemusi. Ja selles elus võivad mõned eelmiste elude kogemused, aga ka kompleksid välja lüüa. 
Negatiivse Pluuto korral tuleb Teil õppida oma hirmude ja kartustega toime tulema. Te ei tohiks järele anda mingitele kummalistele tujudele, mis Teil aeg-ajalt peal käivad. Kuid samas ei tohiks Te oma alateadlikke pingeid ka maha suruda. Teil tuleks leida mingi süütu meetod oma pingete maandamiseks.

Kuu Põhjasõlm 3. majas/Lõunasõlm 9. majas
Kui nad suudavad oma ellu kutsuda vabasid inspireerivaid mõttevahetusi, siis liiguvad nad oma Põhjasõlme suunas ning saavutavad vaimse sõltumatuse - leiavad lõpuks äärmiselt huvitava ning mitmekesise elu ning liikumisvabaduse. 
Nende harjumus otsida vastuseid pühendumisest või pühendunute tekstidest on tõstnud nad eraldatuse postamendile ja sinna vangi pannud. Nad peavad tulema „rahva sekka“, hakkama vaimseteks ränduriteks maailma mitmekesisuse sees.
Nende tee on õppida armastama inimeste ainulaadsust, ettearvamatust olukordades ning sellest sündivat mõistmist.

Kuu kvinkunks Pluutoga: 
Teie tundeelu on äärmiselt intensiivne. Emotsionaalsed reageeringud kõiguvad ühest äärmusest teise. Võimalikud on mitmesugused kompleksid tunnete pinnal. Lapsepõlve mõjud on ülitugevad ja neist on terve elu jooksul raske vabaneda. Meestel on suhted naistega väga äärmuslikud. Lapsepõlves võis kodune olukord olla ebatavaline ja raske.

Veenuse trigoon Neptuuniga: 
Suhtute teistesse inimestesse üsna idealistlikult. Olete alati valmis aitama neid, kes seda vajavad. Armusuhetes olete eriti idealistlik ja kipute rohkem armastama oma ettekujutust kui reaalset inimest. Aspekt annab tihti andekust kunstis, muusikas ja poeesias. Valitseb ka mõningane oht kiinduda narkootilistesse ainetesse või laiemas plaanis üldse "kaifiseisundisse". Te saavutate hea kontakti müstikasse kalduvate inimestega, samuti ka kunstiinimestega. 

Marsi poolteistkvadraat Neptuuniga: 
Märksõnad: kummalised emotsionaalsed vajadused; jõu konflikt tunnetusega; vastuvõtlikkus välistele mõjutustele; tahtejõuetus; teesklus; alateadlike energiate kokkusobimatus konkreetse tegevusega; enesepettus. Teil on võimas energeetiline potentsiaal. Kuid see energia avaldub rohkem ebamaistes valdkondades, mitte praktilisel tasandil. Paljud, kelle on see aspekt kaardis, omavad mingeid müstilisi võimeid. Igapäevases elus olete sageli ebapraktiline ja liiga tundlik, mistõttu Teil on raskusi enda tahte maksmapanemisega. See aspekt võib anda ka kalduvuse alkoholismile ja narkomaaniale ning liiderlikkusele. Kasulik oleks oma fantaasiatele leida mingi konkreetne rakendus. Igasugune risk on Teie puhul äärmiselt vastunäidustatud. See võib lõppeda täieliku läbikukkumisega ja krahhiga. Teile on omane otsida kõveraid teid ja meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks. Oma energiat ja aktiivsust elate välja väga kummalisi Teid pidi. Teid meelitab illegaalne tegevus ja salajased süsteemid kõige laiemas tähenduses. See seis on väga soodne igasugusele kunstilisele tegevusele.

Jupiteri opositsioon Uraaniga: 
Jupiteri pingeseisud Uraaniga on sageli seotud rahutuse ja pidevate plaanide-eesmärkide muutmisega. Te pole päris kindel, mida te tegelikult soovite – samas on ümberringi palju põnevat ja midagi peaks ju proovima? 
Vaimustus ja elevus on kerged tekkima, aga samakiiresti need ka mööduvad. Uued asjad, inimesed ja tegevused pakuvad algul palju, kuid mõne aja pärast tunnete tüdimust, sest endist värskust ja elevust ei ole enam. 
Kui te midagi ette võtate, teete seda sageli kiirustades, ilma asja korralikult läbi mõtlemata. Ikka on kuskil mingi detail, mis on teil märkamata jäänud ning hiljem teile probleeme põhjustab. 
See aspekt paneb teid sageli korraga liiga palju ette võtma. Tuleks lahti saada oma plaanide ja eesmärkide killustatusest. 
Seega on teie elus palju ootamatusi ja juhuslikke sündmusi, mis paiskavad segi teie senise elukorralduse. Kuid kõik see hoiab teid pidevas muutumises, mis kindlasti ei lase te elul sumbuda stagnatsiooni. Pidevalt riske võttes te küll kukute aeg-ajal „madalamatele levelitele“, kuid te jätkate entusiastlikult mängu, mistõttu arenete kiiremini kui teised teie ümber. 

Saturni ühendus Neptuuniga: 
Selle aspekti mõjud on keerulised. Võib viidata sellele, et saavutate elu jooksul suurepärase vaimse-intuitiivse keskendumise. See tähendab, et suudate oma vaimu kvaliteeti mateeria (füüsilise keha) kaudu väljendada. Kuid samas võib mateeria Teie vaimu ka tugevasti piirata, mis omakorda põhjustab kurnatust. Te peaksite end hoidma suurte vapustuste eest. Samuti tuleks Teil õppida probleeme lahendama, ilma et peaksite nende eest põgenema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar